Hoe commercieel interim management je helpt:

  • Rust en focus houden

    Helaas komt het voor dat een sales manager of commercieel directeur je bedrijf verlaat. In de huidige arbeidsmarkt heb je dan niet zomaar iemand anders. 3-4 maanden ben je zo maar verder en hoe behoud je dan de groei? Ter overbrugging naar de nieuwe man of vrouw houd ik de focus op de resultaten en zorg dat de winkel blijft draaien.

  • Kwartier maken

    Je wil een nieuw bedrijf oprichten maar je eigen team heeft geen tijd of capaciteit. Het is nog net te vroeg voor een vaste manager of er een vinden duurt te lang? Je zoekt iemand die heel hands on het bedrijfsfundament legt waarop een nieuw team vol kan gaan bouwen. Praktisch ondernemend naar een concrete stip op de horizon. Dat is wat je krijgt met zkhw.

  • Groei versnellen – commerciële transformatie

    Top en bottomline resultaten lopen terug. Je marktaandeel verslechtert. Zijn het je mensen, is het je propositie of is het wat anders? In mijn ervaring kun je in 12-18 maanden veel beweging maken en de weg naar boven terug vinden. Als ervaren commercieel manager ga ik aan de slag met een concreet gezamenlijk bepaald plan van aanpak. Dit plan is gebaseerd op de 8 Commercial Excellence domeinen.  Ik activeer je team, verbeter je processen en neem hierbij klantbehoefte als leidraad.

Wilfred Kiekebelt commercieel interim manager

Schakel snel

Bel, mail of gebruik onderstaand contactformulier om te bepalen hoe ik je het beste kan helpen met het bereiken van je resultaten.