Wilfred Kiekebelt zkhw

Wilfred Kiekebelt

Wilfred Kiekebelt (1977) is al meer dan 20 jaar actief in zakelijke dienstverlening. In zijn carrière werkte hij voor Fortune 500, MKB en scale-en start up’s. Wilfred staat bekend om zijn praktische, klantgerichte, duurzame oplossingen die de commerciële resultaten sterk verbeteren. Hij kijkt hierbij scherp naar de samenhang tussen je mensen, je processen en je aanbod.

Wilfred heeft zowel sales áls de marketing ervaring en spreekt dus beide ’talen’. Hierdoor kan hij deze teams goed laten samenwerken. Dit komt de commerciële resultaten sterk ten goede. Een essentiële vaardigheid in een tijd waar 90% van de B2B klanten zich online voorbereidt op een aanschaf. 74% kiest voor de partij die in dat online oriëntatie proces de meeste waarde biedt.

Wilfred heeft in de 10 jaar als leidinggevende (tot 50 fte /300 miljoen omzet) geleerd dat betere resultaten in de eerste plaats te behalen zijn door je teams meer vrijheden en ook meer verantwoordelijkheden te geven. Hij doet een beroep op de zo essentiële ondernemersgeest van de medewerkers. Grip op resultaat wordt gerealiseerd door goede processen en klantgerichte proposities. Dit creëert rust en focus voor het management.

Wilfred staat bekend om zijn doelgerichte aanpak, hij is rustig en hij luistert goed. Hij is een snelle, creatieve denker en wil graag de details kennen. Hierdoor kan hij goed een brug slaan tussen strategie enerzijds en praktische impact anderzijds. Door mensen vertrouwen en ruimte geven zijn ze bereid voor hem een stapje extra te gaan.

Plan nu een intake!

Wil je weten waar jouw commerciële organisatie staat?  Hoe jullie tot meer omzet en marge kunnen komen? Plan dan nu een intake. Samen met jou bespreek ik in 1,5 uur waar je op elk domein staat. Kosteloos en vrijblijvend.