STEUNMAATREGEL 1 COVID-19 ZKHW

Toch maar even geen nieuwe medewerker. In een periode waar cash weer king lijkt te worden heel begrijpelijk.

Maar helaas is dan ook vaak het gevolg dat de projecten die focus hebben op groei blijven liggen. In deze tijd van afnemende vraag nét niet wat je nodig hebt. Hoe kan het dan wel?

ZKHW Commercieel Interim Management is er voor die momenten met het Steunmaatregel 1 COVID-19. Focus houden op groei zonder langdurige financiële verplichtingen. Kleine impact op je cash door maximale ondersteuning van je eigen team.

Kortdurend lage kosten voor meer omzet. Investeren in groei betaalt zichzelf terug.

Ook ik doe graag een duit in het pakket aan steunmaatregelen. Mocht je op korte termijn al willen beginnen maar wil je nu nog geen factuur? Ik bespreek met plezier een buy now pay later oplossing. Zo gaan we nu samen aan de slag met groei zodat je de crisis sneller uitkomt.
Zo Kan Het Wel!

Bel gerust Wilfred Kiekebelt 06-46648656