ZKHW is jarig

 

Dankbaar voor een burn out…?!

ZKHW is jarig! Tja wellicht is ‘dankbaar’ een beetje een zweverig woord maar ik kan het niet beter stellen. 3 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. Een beetje om weer terug te komen na een zware burnout maar anderzijds vooral uit de overtuiging dat ik, op een voor mij plezierige en gezonde manier, als interim commercieel manager op deze manier het beste van waarde kan zijn voor mijn klanten.

Met guts

Ik liep al langer met die gedachte maar ja…. financiële onzekerheid, leuren met jezelf, kun je wel wat, zit iemand op mij te wachten – alle belemmerende overtuigingen van iedereen die deze stap overweegt.

Dus Glory

Maar wat een reis is het geweest. De opdrachten gingen moeiteloos van de een in de ander over. Van het bekende autolease, naar fietsen, fietslease,  de onderwijsadvies sector. Zakelijke dienstverlening veelal als de rode draad.

  • De flexibiliteit die je hebt in werktijd,
  • de afstand die je kan nemen als interimmer tot een organisatie,
  • het klankbord zijn voor je opdrachtgever maar ook voor alle medewerkers in de organisatie!

Je snapt wat er speelt maar bent geen politieke kracht om rekening mee te houden. Je kan het vertrouwen van iedereen verdienen. Ik heb van elk moment genoten en daar kan ik vooral iedereen met wie ik de afgelopen 3 jaar heb samengewerkt heel heel erg dankbaar voor zijn.

 

Alleen maar glory?

Is het dan allemaal top….? Nee hoor helemaal niet. Onzekerheid over de volgende opdracht is er altijd wel maar veel minder dan in het begin. Ook is deze manier van werken geen garantie op het voorkomen van weer een burn out. Ik heb ontdekt – en het ‘duh’ moment zal nu wel volgen – dat de overeenkomst met een bedrijf (vast of interim) niks te maken heeft met er vol voor willen gaan, je willen bewijzen, het graag goed willen doen. Af en toe te ver in het rood gaan kan ik dus nog steeds en blijft een belangrijk punt van aandacht. Nog meer doen waar je energie van krijgt is vaak het devies en verkennen wat dat is, is waar ik nu actief mee aan de slag ben.

Maak er een mooi jaar van!
Wilfred Kiekebelt van zkhw commercieel interim management
06-46648656
zkhw.nl